Martijn förlänger

Frågetecknet som blev ett utropstecken förlänger, vi pratar så klart om målvakten Martijn Oosterwijk. Martijn fick inte stå så många matcher i inledningen av säsongen så när Sammy blev skadad så fanns vissa funderingar hur Martijn skulle klara att axla ansvaret som första målvakt och dessutom i ett prekärt läge i Allettan. Martijn gav verkligen svar på tal och storspelade i ett flertal matcher och var i högsta grad delaktig till Visby Romas avancemang till Play Off.

Det är med glädje vi hälsar Martijn tillbaka till Visby och den fina utveckling han hade den gångna säsonger under mv tränaren Thomas Bäckman bådar gott inför den kommande säsongen. Vi är övertygade om att Martijn kommer kunna ta upp kampen ännu mer den kommande säsongen.

 

 

 

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ”Det är med glädje vi hälsar Martijn tillbaka till Visby och den fina utveckling han hade den gångna säsonger under mv tränaren Thomas Bäckman bådar gott inför den kommande säsongen. Vi är övertygade om att Martijn kommer kunna ta upp kampen ännu mer den kommande säsongen”, skriver Visby/Roma på sin hemsida. […]

Kommentering är stängd.