Visby Romas populära sommarhockeyskola rullar vidare sommaren 2024 vecka 29 och vecka 30. Med instruktörer och mv-tränare av hög klass har vi kul tillsammans samtidigt som vi jobbar med individen i fokus. Veckan innehåller även en rolig eftermiddag på Kneippbyn Sommar och Vattenland.

Ge bort en eller två veckor på Visby Sommarhockeyskola till din dotter/son född 2009-2017, tanken är att dela in deltagarna i tre grupper beroende på antalet deltagare i respektive åldersgrupp. Respektive vecka startar måndag morgon och slutar fredag eftermiddag.

Priser

Gotlänning 1 vecka 3 495 eller båda veckorna 6 990.

Övriga 1 vecka 3 995 eller båda veckorna  7 990.

MÅLVAKTER har 1 000 kr rabatt  på ovan priser.

Resa

Alla deltagande barn och medresande familj bosatta på fastlandet har även idrottsrabatt på färjan med Destination Gotland. Utöver ett billigare pris på resan så är resan även om och avbokningsbar för alla familjer som deltar i Visby Sommarhokeyskola. Mer info om bokning av färjan fås vid anmälan av spelare från fastlandet.

Anmäl Er idag och dela upp betalningen på två tillfällen, första betalningen sker 30 mars och slutbetalning sker 30 maj. Anmälan görs till sommarhockey@visbyroma.se och ange följande information vid anmälan

 

Vecka 29, 30 eller båda

Förening:

Position:

Född: