Hela Gotlands Lag

För oss i Visby Roma betyder våra grannklubbar på ön, Sudret HC och IK Graip, väldigt mycket. Vi är därför stolta och glada över att kunna fortsätta på satsningen som vi har döpt till Hela Gotlands Lag. Vi besöker både Sudret och Graip minst en gång varje säsong där Visby Romas A-lag träna/leka med alla barnen i respektive förening innan de får chansen att se A-laget träna på riktigt. Samtliga barn och ungdomar som spelar ishockey i Sudret och Graip får årligen fritt inträde till alla Visby Romas matcher.

Visby Roma har sedan många år även drivit ett aktivt CSR arbete, dels har representanter från klubben ideellt engagerat sig i olika uppdrag och organisationer som jobbar för Gotlands bästa. Det viktigaste arbetet klubben gör inom sitt CSR arbete är tillsammans med barnavdelningen på Visby Lasarett. Visby Roma skänker årligen över 100 000 kr till barnavdelningen, pengarna används till att sätta guldkant på vardagen för barn och familjer som genomgår en tuff period.

Den fantastiska tillströmningen av barn som börjar spela hockey i Visby Roma kan till stor del tillskrivas alla fantastiska ledare. Vi tror dock att vi tillsammans kan lära av varandra och bli ännu bättre, Visby Roma kommer därför att hålla i ledarkvällar där alla föreningar bjuds in för erfarenhetsutbyte där A-lagets Hans Särkijärvi står som värd. Intresset för Visby Roma är stort och vår publik kommer från hela Gotland. Därför känns det väldigt bra för oss att vårt engagemang sträcker sig över hela ön och att Visby Roma blir Hela Gotlands Lag på riktigt.

Hela Gotlands Lag i samarbete med Kuststaden

Visby Roma på Facebook