Tunga förluster men hoppet lever

Trots mycket väl genomförda bortamatcher mot Troja Ljungby och Kallinge Ronneby så kammade vi noll pinnar efter två uddamålsförluster. Mot Troja fick vi matchen precis dit vi ville och trots stort manfall så hade vi ledningen till mitten av tredje perioden. Tyvärr för vår del så både kvitterade Troja och sedermera även avgör Troja med ca 4 minuter kvar av matchen. Med tanke på hur väl vi genomför matchen så är vi värda iaf en pinne.

Gårdagens match mot Kallinge så tycker jag faktiskt att vi är värda alla tre poäng. Första perioden har vi bra kontroll över och leder också med 1-0. Den andra perioden spelar vi mest box play, bland annat åker Arvid Larsson på matchstraff för en knätackling. Den sista akten tar vi åter tag i taktpinnen och vi skapar iaf tre fyra riktigt bra lägen innan Kallinge gör det avgörande 2-1 målet.

Som alla vet är det extremt små marginaler och att vi inte får med oss en enda pinne efter dessa två matcher känns oerhört frustrerande. Men än lever hoppet, det är 12 poäng kvar att spela om och vi har 4 poäng upp till en kvalplats mot Allsvenskan. Jakten på Kallinge som är på rätt sida strecken fortsätter på onsdag då topplaget Västervik kommer på besök. Våra senaste insatser har som sagt varit starka så det är med tillförsikt vi ser fram emot onsdagens tuffa uppgift. Varmt välkomna till en ny spännande match. Biljetter och sittplatser köper ni enklast här, Köp Biljett