En av varje

I fredags säkrades platsen till Allettan genom en härlig vinst (2-1) mot Hudiksvall. Matchen var tät och jämn men jag tycker att vi vinner rättvist till slut. Utöver långtidsskadade Emil Wahlberg och Rams Dahlberg Karlsson så saknade vi även Andreas Gröndahl i fredags, så en bra laginsats bäddade för tre viktiga poäng och en säkrad plats till Allettan. Det syntes direkt från start att matchen var viktig och att det var två topplag som möttes, det small rejält i närkamperna och det var smågrinigt direkt från start precis som det ska vara.

Dagens bortamatch mot Wings var inte en lika munter historia. Wings vinner matchen med 4-1 och har därmed i skrivande stund chansen att klättra förbi Sollentuna och därmed få med sig en extra bonuspoäng till fortsättningsserien.

Allettan startar den 28:e december, i år ställs topp fyra från vår Östra serie mot topp fyra från Hockeyettan Södra som i denna stund är Troja Ljungby, Västervik, Vimmerby och Kallinge/Ronneby. Jag törs lova att årets Alletta kommer bli den tuffaste som klubben någonsin har spelat. Vi ser fram emot utmaningen. Men först återstår två matcher, på onsdag möter vi SSK borta och slutligen möter vi Sollentuna hemma den 9 dec. Vi kommer snart att släppa mer information om biljetterna till Allettan.