Zane Jones klar för VR

Visby Roma är mycket glada att kunna presentera Kanadensaren Zane Jones -94 som klar inför säsongen 2018/2019. Zane är en stor stark forward som trots sina 191 cm och 95 kg har riktigt bra offensiva ”skills”. Zane  hade flera starka juniorsäsonger i WHL som är en av världens starkaste juniorligorna, Zane erbjöds ett AHL kontrakt efter junioråren men då de inte kom överens och inget nytt bud kom så hamnade han lite i ”kläm”.

Den gångna säsongen representerade Zane Sollentuna Hockey där han gjorde 16 mål och 5 assist på 28 matcher var av 4 stycken mot oss här i Visby. Tilläggas bör att Zane dessutom anlände till Sollentuna väldigt otränad och fick mer eller mindre spela sig i form under säsongen. Nu är Zane fast besluten att komma tillbaka till yttersta toppen och är idag bättre tränad än någonsin och Zane ser Visby Roma som en utmärkt språngbräda uppåt.

Som spelare är Zane extremt tuff och är känd för att dela ut stenhårda tacklingar och en enkel Youtube-sökning vittnar också om att han kan stå upp för sig och laget på flera sätt när så behövs. Till Visby kommer Zane i första hand för att bidra offensivt och vi är helt övertygade om att han kommer vara en av Hockeyettans spetsigaste spelare den kommande säsongen och att han dessutom kan bjuda på en hel del energi och lite open-ice tacklingar får var en bonus.

 

Zane Jones

https://www.eliteprospects.com/player/57121/zane-jones