VM-pokal, årskort & truppen

Det är med stor glädje som vi kan tillkännage att Tre Kronors och hela hockeysveriges VM-Pokal kommer till Gotland och Visby Ishall tisdag 14 aug! Detta är första gången som VM-pokalen kommer till Gotland så det är en unik chans att se den åtråvärda pokalen och kanske även fota sig med den. Självklart kommer även gulhjälten Johan Larsson att finnas på plats och han tillsammans med Visby Romas A-lag kommer hålla en öppen ”träning” tillsammans med alla barn och ungdomar som vill och spelar i Visby Roma, Sudret HC eller IK Graip.
Allmänheten är självklart varmt välkomna att titta på träningarna, se VM-pokalen och kanske svalka sig en aning i sommarhettan. Programmet ser ut så här
17.15-17.45 Öppen träning för Johan Larsson & Visby Roma A-lag och alla hockeyspelande killar och tjejer på Gotland
17.55-18.50 Träning Visby Roma med Johan Larsson
19.15 VM-pokalen visas i Cafeterian
Årskort
Försäljningen av årskort sittplats och ståplats startar just på tisdag 14 aug på nätet och på plats i Visby Ishall i samband med träningarna och uppvisningen av VM-pokalen. Alla ni som har haft årskort sittplats säsongen 2017-2018 har förköpsrätt till Era platser fram till tis 14 aug 15.00 och ni ska ha fått ett separat mail/sms om detta. Annars är ni välkomna att maila till andre@visbyroma.se
Träningsmatcher
Visby Roma spelar endast en träningsmatch hemma inför den kommande säsongen, men det är inte mot vilket motstånd som helst utan för motståndet står Allsvenska BIK Karlskoga. Matchen spelas lördag 25 aug i Visby Ishall kl 16.00. Mer info kommer närmare.
Truppen
Med ett antal högintressanta nyförvärv blandat med ett par egna produkter och många viktiga förlängningar så är VR just nu väldigt nöjda med truppen. Samtliga nyförvärv är utöver duktiga hockeyspelare även spelare som kommer tillföra en hel del energi och målsättningen med säsongen är glasklar. Visby Roma skall göra sin bästa och jämnaste säsong. Det är en extremt hög målsättning och vi är väl medvetna om att laget som alla lag kommer att få svackor. Men vi är inte nöjda med fjolåret annat än Play Off spelet och nu skall vi ha revansch!
Under säsongen kommer det högst troligt att tillkomma spelare, men våra unga egna produkter har tränat bra och förtjänar en rejäl chans att visa att de är redo att tävla på denna höga nivå.