Visit Gotland

Gotland är Östersjöregionens mest kreativa och magiska plats präglad av närhet, hållbar tillväxt och fylld av livslust. Gotland är inte bara en fantastisk sommardestination utan hit kan du åka på semester samtliga årstider där varje årstid har sin charm.

Att sommaren på Gotland är magisk vet de flesta. Fler och fler upptäcker många av öns smultronställen redan från våren medan andra föredrar att besöka ön i slutet på sommarsäsongen. Vädret är ofta lika bra på för och eftersäsong men de underbara ständerna har glesare med besökarna, Gotlands fantastiska restauranger har mer plats på uteserveringarna och du får en ännu mer genuin upplevelse av magiska Gotland för att nämna några fördelar med ett besök utöver högsäsongen. Ni som inte besökt Gotland på vintern måste så klart testa det, utöver bra ishockey kan man bland annat uppleva en Medeltida Jul. Gotland är även den perfekta destinationen för konferenser för nationella så väl som internationella besökare då Gotland är den naturliga mötesplatsen Östersjöregionen.

Gotland är inte bara en trevlig turistdestiantion utan är även en magisk plats att leva och bo på. Med Vision 2025 jobbar Gotland mot att öka invånarantalet till 65 000 boende, Visby Roma bidrar i allra högsta grad mot det målet då vi de senaste 10 åren bidragit med ca 50 nya gotlänningar. Spelare som flyttar till Gotland för att representera Visby Roma är det mer regel än undantag att spelaren och ev respektive blir kvar på Gotland även efter karriären. Det är otaliga flickvänner och även andra släktingar som flyttat över till ön för gott.

Funderar även du på bli en del av Östersjöns mest kreativa och magiska plats? På länken nedan finner du mer info från inflyttarservice. Vill du starta med ett besök kanske? Nedan finner du länk till färjan, boenden och mycket annat. Varmt välkomna till Gotland som så klart också är Idrottens ö.

Att idrotten är stark på Gotland är säkert en bidragande orsak till att befolkningen på Gotland har en god hälsa och mår bäst i landet.

Länkar

Flytta till Gotland

Vision 2025

Visby Sommarhockeyskola (V30 & V31)

Destination Gotland

Sommarboenden