Vinst mot Väsby

I fredags bjöds det än en gång på en spännande och iaf publikvänlig hockeymatch. Alla verkar inte dela min åsikt om att Väsby är ett klart bättre lag än vad tabellplaceringen visar, innan säsongen var de av många tippade på plats 2-5 efter inte mindre än 17 förvärv inför säsongen och flertalet av dessa håller mycket bra klass. Tack vare många uddamålsförlusten och kanske viss oskärpa mot lagen på nedre halvan så har Väsby kanske tagit lite färre poäng än vad många inklusive jag själv trodde innan säsongen. MEN Väsby är ett bra lag och gav oss en hård fight i fredags, vi gör inte någon av våra bästa matcher men inte heller någon av de sämre, Väsby spelar smart och har spetskompetens som kan ställa till det för alla lag.

I den sista och avgörande perioden tycker jag dock att vi visar att vi är det bättre laget, vi bjuder inte på lika mycket samtidigt som vi vrider upp tempot och passningsspelet ett snäpp. Dock är vi illa ute då Väsby får ett 5-3 läge i tredje perioden med en 3-2 ledning, men vi reder ut boxen på ett bra sätt och kan sedan både kvittera och avgöra i slutet på matchen.

Idag väntar en ny tuff bortamatch mot Åkers, vinst och vi får en bra lucka ner till dem medan en tölust gör att de knäpar in på lagen ovanför de åtråvärda topp 4 strecket. Matchen kan ni köpa på webb-tv på länken nedan.

 

Webb-tv