Vinst mot Haninge

Säsongens första träningsmatch avklarades igår på bortaplan där Haninge Anchors som stod för motståndet. Matchen slutade 4-0 till efter en väl genomförd första match. Haninge som hade spelat en träningsmatch mot Borlänge förra veckan hade lite mer ordnat spel dem första 10 minuterna av matchen men VR kom in i spelet mer och mer och kunde i slutet av perioden ta ledningen genom nyförvärvet Joakim Axman som inte gjorde några misstag fri med Haninges målvakt. Period nummer två blev mållös men nu var VR på allvar inne i matchen och säsongen och man förde spelet mer eller mindre hela perioden.

Sista perioden startade bra för VR, efter ca 3 minuters spel utökar Einar Engström ledningen till 2-0 och ett par minuter senare var det dags för Joakim Axman att raka in sitt andra mål för kvällen snyggt framspelad av Oskar Lundberg. Slutligen gjorde Arvid Larsson 4-0 målet med ett rungande salgskott från sin backposition. Självklart finns det massor att jobba på så här tidigt på säsongen men mycket av det man tränat på kunde man trots allt skönja i spelet. Extra plus för målvakten Olle Wallberg som gjorde ett par kvalificerade räddningar och höll nollan

1-0 Joakim Axman
2-0 Einar Engström
3-0 Joakim Axman
4-0 Arvid Larsson