Viktiga pinnar på spel ikväll

Hanviken står för motståndet i kvällens viktiga match. Hanviken har fått en tuff start på säsongen men kommer närmast från en meriterande seger borta mot Hammarby. Får vår del så grusades den fina inledningen vi fått något förra helgen efter att först förlorat hemma mot Hudiksvall fre med uddamålet och sedan mot Strömsbro borta dagen efter.

Veckan har dock sett bra ut och ett par av de skadade spelarna börjar återvända till spel. Ikväll saknas långtidsskadade Lukas Renlund och Lucas Hedlund och insjuknade Adam Rachidi på backplats. Bland forward är Einar Engström och Carl Eriksson åter i spel, Carl saknades i lördags medan Einar har varit borta sedan i premiären 13 sep. David Lundmark är åter i full träning men då han haft hjärnskakning väntar vi en vecka ytterligare med spel.

Det har bjudits på riktigt bra hockey tre fredagar i rad och även kvällens match kommer bli mycket sevärd, varmt välkommen ut till Gotlands bästa fredagsmys. Nedan kan du köpa biljetter samt se årets intro-film som kommer rulla flitigt på jumbotronen i Rävhagen Arena 😉

Köp biljetter här