Välgörenhetsmatch med fri entré

För tolfte året i rad spelar Visby Roma sin välgörenhetsmatch med FRI ENTRÉ. Precis som de senaste fyra åren så spelas matchen till förmån för Barnavdelningen på Visby Lasarett och Visby Roma hockey. Upplägget är enkelt, våra fantastiska samarbetspartners lägger en peng för varje åskådare som kommer på matchen, så ju fler vi blir på läktaren desto större blir bidraget.

Ifjol kunde kunde Visby Roma lämna över en check på dryga 120 000 kr till Barnavdelningen, pengarna går till att sätta lite guldkant på tillvaron för barnen och deras familjer. Barnavdelningen och A-laget gör även en del aktiviter tillsammans, bland annat spelade man bowling och hade en trevlig eftermiddag/kväll tillsammans i november. De inspelade pengarna möjliggör detta och mycket annat.

Tag med familj och vänner och gå på matchen på fredag, bara genom att gå på matchen så är du med och bidrar till insamlingen, och som sagt det är fri entré för alla! Hjälp oss sprida budskapet genom att skicka länken till denna artikel till dina bekanta och kollegor. Länken finner du längst ner

Vad gäller matchen då? Jo efter två urstarka vinster är nu Visby Roma på gång på allvar. På fredag kommer Mariestad till Gotland för en ny viktig match i Allettan, lagen har samma poäng och Visby Roma har nu bara 3 poäng upp till fjärdeplatsen och kan alltså vid vinst avancera ordentligt i tabellen.

Länk till denna artikel: https://goo.gl/TSnQdN

 

Stöd oss i Gräsroten

Följ oss på Instagram

Följ oss på Facebook