Ung back till VR

Visby Roma har gjort klart med unga backen Oskar Matushkin som närmast kommer från Asplöven. Oskar var aktuell för VR redan i somras men då klubben väntade på ett par andra besked så ritade istället Oskar på för forna Allsvenska laget Asplöven i Hockeyettan Norra. Då Asplöven tillät sina spelare att söka ny klubbadress pga ekonomiska problem så uppstod möjligheten igen att knyta Oskar till Visby Roma.

Oskar är fostrad i Björklöven men representerade Luleå Hockey sina sista två år som junior. Styrkorna ligger främst i det offensiva spelet men precis som alla unga spelare kommer det  att ta lite tid att växa in i den rollen fullt ut även som senior. Oskar landar i Visby idag strax innan 16.00 och tränar således med laget redan ikväll och tanken är att Oskar ska debutera hemma på fredag i toppmötet mot Hudiksvall. Avtalet är skrivet på säsongen ut med ett plusår för säsongen 2018/2019, ambitionen är således att Oskar ska representera VR även kommande säsong.

 

Oskar Matushkin

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=242628

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ”Styrkorna ligger främst i det offensiva spelet men precis som alla unga spelare kommer det att ta lite tid att växa in i den rollen fullt ut även som senior”, skriver Visby/Roma på sin hemsida. […]

Kommentering är stängd.