Topperbjudande säsongskort

ERBJUDANDET UPPHÖRDE TIS 22/8 14.00

Ingen har väl undgått att planerna på en ny arena i Visby är långt gångna, den snart 50 år gamla Visby Ishall behöver bytas ut, inte minst på grund av den enorma tillväxt vi har på ungdomssidan. Våra ungdomar har inte i närheten av samma förutsättningar som ungdomarna på fastlandet pga att vi idag bara har en isyta i Visby. En ny arena skulle tillgodose a-lagets satsning mot Hockeyallsvenskan så väl som konståkningens och ungdomslagens behov av mer istider i form av en intilliggande träningsrink.

Förutsatt att vi får ett positivt besked av politiken i slutet av september så har Visby Roma inte bara målsättning utan ett krav på oss själva att vi inom fyra år från idag skall avancera till Hockeyallsvenskan. Vi vill helt enkelt upp och tävla mot Djurgården, Björklöven, Södertälje, AIK, Brynäs mfl. Kan man spela SHL i lilla Leksand så kan vi spela Hockeyallsvenskan på Gotland. Hockeyallsvenskan på Gotland hade varit enormt häftigt för idrotten men också extremt gynnsamt för Gotland. Alla förstår att det vid varje hemmamatch på en helg skulle komma ett par hundra bortafans för att se storlagen spela här på Gotland och samtidigt njuta av allt Gotland har att erbjuda. Visby Roma i Hockeyallsvenskan skulle vara den enskilt största reseanledningen till Gotland under ickesäsong.

Men hur skall vi/Ni ha råd med en sådan satsning? Det är en bra fråga, men faktum är att vi har ett enormt stöd från näringslivet som vill se en ny arena NU men de är också villiga att höja sitt ideella engagemang så väl som sina ekonomiska åtagande. En satsning över många år är redan finansierad till ca 85%, resterande 15% skall beredas plats för allmänheten så väl som mindre företag som vill vara med på resan. Vi återkommer längre fram med detta.

Så till saken, vi vill gärna öka antalet årskortsinnehavare som hänger med på resan. Vi skall inte sticka under stolen med att vi har tappat 10-15% av årskortsinnehavare efter pandemin. Det är inte unikt utan detta tapp har i princip drabbat all idrott utom kanske SHL och Fotbollsallsvenskan. Nu tar vi ett omtag och i takt med att vi förbättrar laget på isen så vill vi utöka stödet på läktaren ännu mer. Det stödet vill vi så klart sedan ta med in i en ny arena som vi kommer ha klar senast sista december 2025 om vi får det uppdraget av Region Gotland.

Anledningarna att hänga med på resan är som sagt många, och då har vi inte nämnt att vi inte haft så här talangfullt lag på många många år. Det kan bli en spännande vinter där laget har stora chanser att gå långt i slutspelet.

 

Erbjudande

Ståplats
Fram till nu på tisdag den 22 aug kl 14:00 kan Ni köpa årskort ståplats för endast 500 kr och då på köpet även få inträde till samtliga sex matcher i Svenska Spel trophy nästa vecka!!! Ni läste rätt, för endast 500 kr (värde 1 500 kr) så kan Ni se samtliga Visby Romas seriematcher innan och efter jul plus att Ni kan se samtliga matcher i Svenska Spel Trophy nästa vecka. Köp årskort ståplats på länken här så kommer sedan ett festivalpass till Svenska Spel Trophy också till din mail.
Länk biljetter https://www.nortic.se/dagny/organizer/2190

 

Sittplats
Fram till nu på tisdag den 22 aug kl 12:00 kan Ni köpa årskort SITTPLATS för endast 1 000 kr och då på köpet även få inträde till samtliga sex matcher i Svenska Spel trophy (ståplats) nästa vecka!!! För endast 1 000 kr (värde 2 200 kr) så kan Ni se samtliga Visby Romas seriematcher innan och efter jul plus att Ni kan se samtliga matcher i Svenska Spel Trophy nästa vecka. För att köpa årskort sittplats klickar ni på länken ned.

Länk till biljetter https://www.nortic.se/dagny/organizer/2190

 

OBS: Ovan erbjudande gäller endast till tisdag 22 aug kl 12:00, där efter gäller ordinarie pris på årskort sitt och stå samt på biljetter till Svenska Spel Trophy. Tag med familjen eller någon vän och följ med på vår resa, det kommer bli kul.