Tack Mike!

Visby Roma vill tacka head coach Mike Beharrell för ett mycket bra arbete under hans fyra år i klubben. Mike har utöver ett gott jobb i A-laget där han bland annat tog klubben till sin historiskt första kvalserie även varit en starkt bidragande orsak till att Visby Roma idag har ett mycket populärt och attraktivt hockeygymnasium.

Under Mikes år i klubben har antalet elver som går i klubbens hockeygymnasium mer än dubblerats och den högkvalitativa individuella träning som Mike bedrivit där är också en starkt bidragande orsak till att klubbens båda juniorlag flyttat fram positionerna och där J20-laget nu avancerat till J20-Elit. Inför den gångna säsongen fick Visby Roma flertalet ansökningar från spelare boendes på andra orter och det har aldrig tidigare skett i den utsträckningen, det är ett kvitto på det goda jobb Mike har gjort.

Under Mike Beharrell ledning har Visby Romas A-lag befäst ställningen som ett av Hockeyettans bästa lag år efter år. Den gångna säsongen hade Visby Roma likt många andra velat gå lite längre men att falla mot ett starkt Tranås på övertid i en avgörande match på bortaplan får med facit i handen ändå ses som godkänt av föreningen.


Visby Roma och Mike hade endast lättare diskussioner om en förlängning på ytterligare ett år då Mike lockas av ett utlandsäventyr. Mike har ett stort hjärta för Gotland och Visby Roma och önskar klubben stort lycka till framåt. Mike kommer fortsätta ha sin bas och bostad i Visby och vi kommer fortsätta hålla en tät dialog och hjälpa varenda på det sätt vi kan. Det är långt ifrån uteslutet att Mike återvänder till Visby Roma i någon roll en dag i framtiden.

Visby Roma har idag ingen ytterligare information att ge om vad som händer framåt men vi återkomma mycket snart med en spännande plan för framtiden…


Hälsningar
André Lundholm Sportchef

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] sportchef André Lundholm skriver följande på föreningens hemsida: ”Visby Roma och Mike hade endast lättare diskussioner om en förlängning på ytterligare […]

Kommentering är stängd.