Seger i premiären

Det blev så hårt och jämnt i premiären som vi trodde. Fram tills att det var åtta minuter kvar av matchen stod det 1-0 till VR, så först i den andra halva av slutakten avgjorde matchen. Men vi tar det från början, det var tufft direkt från start och det gavs och tog åt båda hållen. Efter ett uppoffrande boxplay av VR med två man på botbänken kom Joakim Axman fri nästan direkt VR blev fulltaliga och Joakim förvaltade läget på bästa sätt och satte 1-0 efter ca nio minuters spel.

 

Även period nummer två blev tät och jämn och bjöd även den på många tuffa närkamper, det syntes att båda lagen verkligen ville vinna och var beredda att jobba hårt för segern. Det faller inga mål i andra perioden men det saknades inte chanser för den delen. Den sista perioden är jämn även den, efter ungefär halva sista perioden skaffar sig VR ett powerplay och då passar Joakim Axman på att sätta dit sitt andra mål för kvällen. Där avgörs matchen och efter det tar VR helt över de sista minuterna av matchen, Oskar Lundberg gör 3-0 och Fredrik Sandberg hinner även med att göra 4-0 innan matchen är över.

Nu är premiären avklarad och laget längtar verkligen efter att få visa upp sig på hemmaplan efter att endast ha spelat borta under försäsongen samt i dagens premiär. Varmt välkomna till Visby Ishall nu på fredag kl 19.00 för att se ”nya” Visby Roma.

 

Helagotland skriver: http://www.helagotland.se/sport/visby-roma-starkt-i-seriepremiaren-12046581.aspx