Säsongens viktigaste match

…. faktiskt i dubbel bemärkelse. Efter två raka vinster så har Visby Roma börjat avancera i tabellen, vinst imorgon och vi går om morgondagens motståndare Mariestad och Huddinge vilket innebär att avståndet till toppen krymper ytterligare. Men självklart gäller matchen så mycket mer då morgondagens match är årets välgörenhetsmatch som spelas till förmån för Barnavdelningen på Visby Lasarett och Visby Roma Hockey.

Det är FRI ENTRÈ imorgon fredag och ju fler vi blir på läktaren desto större blir insamlingen. Ifjol kunde Visby Roma tillsammans med sina samarbetspartners skänka över 120 000 kr till Barnavdelningen. Pengarna används till massa roliga och givande aktiviteter för barnen och ibland även syskon och familj. A-laget och barnavdelningen gör även vissa aktiviteter ihop som tex skridskoåkning, bio-visning och nu senast spelade alla bowling tillsammans. Detta och mycket annat möjliggörs med dessa medel.

Visby Roma har totalt under 11 år skänkt över 1,2 miljoner kronor till olika typer av välgörenhet, kan det vara rekord för en liten ideell förening!?

Tag med släkt, vänner och kollegor och gå på machen imorgon fredag 1/2 kl 19.00. Det blir som sagt en toppmatch och bara genom att gå på matchen så är du med och bidrar till insamlingen och självklart uppskattar även laget ditt stöd i jakten på 3 viktiga poäng! Vi ses imorgon.

Läs mer på www.visbyroma.se
Läs mer på Helagotland.se