Retsticka klar för Visby Roma

Den gångna säsongen avslutades urstarkt där ett skadedrabbat lag föll med flaggan i topp i play off 3. Analysen av den onormalt svajiga säsongen vittnar annars bland annat att om att laget först i play off hittade sin energi och identitet. Dagens nyförvärv är en spelare som i allra högsta grad kommer att bidra med energi och tufft spel. Spelaren har retat upp i princip hela Visby Roma de två senaste säsongerna och kanske varit den spelare som väckt mest känslor i klubbens omklädningsrum av samtliga motståndare. Kort och gott en spelare man avskyr att spela mot men som man älskar att ha i sitt eget lag.

Spelaren det handlar om har säkert en del redan räknat ut handlar om Christian Olsson 21 som senast representerade Hammarby och dessförinnan tillhörde Haninge. Christian har utöver sin riviga spelstil och höga energi en rätt bra känsla ute på isen, den gångna säsongen svarade han för 22 poäng (10 mål och 12 assist) på 28 matcher och vi är övertygad om att även poängproduktionen kan öka i en bättre omgivning.

 

Christian Olsson

https://www.eliteprospects.com/player/187859/christian-olsson

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] har gjort klart med sitt tredje nyförvärv. Det är forwarden Christian Olsson, som man hämtar från seriekonkurrenten […]

Kommentering är stängd.