Oula ersätter Markkula

Samu Markkula tvingades tyvärr lämna Visby Roma för några veckor sedan efter att bara ha spelat en match. Nu står det klart att ersättaren blir landsmannen Oula Uski. Den resliga Finländaren kommer närmast från Caen i Franska andraligan där han svarat för 6 poäng (1 mål 5 ass) på 7 spelade matcher.

Oula är en storväxt spelare med bra spelsinne och skott som hjälper till att bredda offensiven så väl som truppen. Oula är på plats i Visby idag och uppstår inga komplikationer med pappersexercisen så debuterar han på fredag i den viktiga matchen mot Strömsbro.

Oula Uski på Eliteprospects

 

Nytt serieupplägg

Efter en minst sagt stökig höst så ligger Visby Roma i ett prekärt läge med bara tre omgångar kvar av grundserien. Vinst på fredag mot Strömsbro är ett måste för att chansen till spel i Allettan  skall leva vidare. Nytt för i år är att även lagen som inte når Allettan slås ihop i en vårserie. Detta innebär att  de lag som missar Allettan från Östra kommer ställas mot lag som (just nu) Tranås, Halmstad Hammers, Kallinge/Ronneby Mörrum mfl.

 

Visby Roma vs Strömsbro

Köp biljett här