Eva Werkelin invald i Svenska Ishockeyförbundet

Visby Romas fantastiska ordförande Eva Werkelin fick idag ett av hockeysveriges finaste uppdrag när hon valdes in som styrelseledamot i Svenska Ishockeyförbundets förbundsstyrelse. Eva kommer där tillsammans med Svenska Ishockeyförbundets övriga styrelse med ordf Anders Larsson i spetsen att arbeta med att leda och utveckla Svensk Hockey i sin helhet.

Bland annat kommer Eva att jobba med evenemang och marknad tillsammans med styrelsekollegan och tillika fd storspelaren Jonas Bergqvist. Det är med stor stolthet som Visby Roma gratulerar Eva till detta förtroendeuppdrag och vi vet att hon har massor att tillföra Svensk Hockey precis som hon gjort för Visby Roma.

 

På bilden syns Jonas Bergqvist och Eva Werkelin tillsammans med Svensk hockeys senaste trofé (VM bucklan)

 

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ”Bland annat kommer Eva att jobba med evenemang och marknad tillsammans med styrelsekollegan och tillika fd storspelaren Jonas Bergqvist. Det är med stor stolthet som Visby Roma gratulerar Eva till detta förtroendeuppdrag och vi vet att hon har massor att tillföra Svensk Hockey precis som hon gjort för Visby Roma”, skriver den gotländska klubben på sin hemsida. […]

Kommentering är stängd.