Ny assisterande coach klar

Då Johnnie Björklund (tidigare assisterande) nyligen tvingades tacka nej till en säsong till i Visby Roma på grund av tidsbrist så har VR sedan en tid varit på jakt efter en ny assisterande tränare. Johnnie har nyligen blivit pappa för andra gången och dessutom börjar han ett nytt krävande jobb direkt efter sommaren. Tiden räcker helt enkelt just nu inte till och då är självklart familjen och riktiga jobbet viktigast. Visby Roma tackar Johnnie för hans säsonger i klubben och vi tittar redan tillsammans på hur han på ett eller annat sätt kan fortsätta i klubben men i en lite mindre roll.

Idag har VR gjort klart med ett nytt spännande namn som assisterande coach för A-laget men som även kommer att bidra med att bygga vidare på klubbens internationella utbytesprogram Visby Roma Hockey Academy. Ken Eddy är namnet på mannen som kommer ta plats vid Mike Beharrell i båset. Ken har ett förflutet som spelare där han både spelat i Nordamerika och Europa. Ken har varit i Sverige en hel del tidigare både som spelare och tränare i Kristianstad och Åmål.

Utöver att jobba med A-laget så kommer Ken att använda sina kontakter för att bidra till vidareutvecklingen av VR Academy. Ken kommer att jobba heltid vid sidan av hockeyn och blir därför en perfekt lösning för klubben på alla sätt. Kontraktet med Ken är skrivet på 1+1 år.

 

Ken Eddy

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=32897