Lovande forward till VR

Nästa forward in blir lovande Carl Ericsson -96 som senast spelade för Kallinge/Ronneby. Carl representerande U16 landslaget och fortsatte sedan sin juniortid i Leksand där han tillhörde en av landets bättre juniorer. Efter en riktigt stark säsong som första års J20 spelare i Leksand där Carl producerade 42 poäng på 43 matcher samt spelade 11 matcher för Leksand i SHL så bar det av till juniorligan WHL och Portland Winterhawks.

Tyvärr skadade sig Carl tidigt under säsongen i Portland och vände därför hem för att rehabilitera och om möjligt avsluta säsongen i Sverige. Carl avrundade den skadedrabbade säsongen 2015-2016 med spel i Borlänge men han fick också chansen att representera J20 landslaget trots att han missat stora delar av säsongen.

Den gångna säsongen som var den första som senior så representerade Carl Kallinge/Ronneby och gjorde så med bravur. Vi är mycket glada att ha knutit Carl Ericson till Visby Roma. Utöver offensiva kvalitéer så är Carl stark på pucken och besitter en bra karaktär.

 

Carl Ericson

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=113274