Krif steget före

Säsongens andra träningsmatch mot Krif slutade med en 3-1 förlust. Vi förstod att framför allt inledningen av matchen skulle bli tufft då Krif spelat sju matcher innan gårdagens match och VR hade bara vinsten mot Haninge i ryggen. Mycket riktigt så har Krif ett klart högre tempo i kroppen och de styr händelserna ute på isen i mångt och mycket, Trots att Krif har det mesta av spelet så lyckas vi ändå skapa ett par riktigt fina lägen. Ställningen efter den första perioden var 1-0 till Krif.

Den andra perioden är klart bättre från vår sida och även om den slutar 0-0 så går den nog på poäng till VR. Vi börjar komma in i tempot och har betydligt mer puck än i den första perioden men varken vi eller Krif lyckas vaska fram så många riktigt farliga chanser. Även den tredje perioden blev jämn men tyvärr för VR så vinner Krif den med 2-1 och därmed matchen med 3-1.

Redan idag är det dags för ny match då VR åker vidare till Nybro. Förhoppning är att vi nu ska vara bättre inne i tempot och att vi kan bygga vidare på det som var bra igår och rätta till lite saker som vi kan göra bättre. Matchen mot Nybro startar 15.00 idag söndag.