Köp säsongskort!

Idag onsdag kl 18.00 släpper Visby Roma ett begränsat antal säsongskort för sittplats. Årskorten gäller ej de två första hemmamatcherna men från och med hemmamatchen mot Hudiksvall torsdag 15 oktober och resterande säsongen gäller årskorten. Dvs kortet gäller även. efter jul dock ej vid eventuellt Play Off. Säsongen består av 20 st hemmamatcher och kortet är alltså giltigt i 18 st hemmamatcher. Priset för årskorten sittplats är 1 500 kr, sittplats för en match kostar 160 kr så total värdet är 2 880 kr.

Klicka på länken nedan för att köpa ett eller flera årskort sittplats, välj sedan den plats du önskar och betala sedan för din stol/stolar. I god tid innan matchen mot Hudiksvall den 15 oktober kommer alla med årskort på sittplats att få en kod på mailen, med denna kod kan Ni sedan boka valfri ledig plats inför matchen. Dvs den plats Ni köper nu är er ordinarie plats om restriktioner hävs, så länge restriktioner gäller så kommer alla ha samma möjligheter att boka på den ordinarie sittpaltsläktaren eller de nya sittplatserna vi nu bygger på ståplatsläktaren.

Vi upprepar pga restriktionerna så får vi inte ta emot ståplatsbesökare och antalet sittplatser är kraftigt begränsade. Därför kommer inga biljetter att säljas i dörren utan vill man vara garanterad plats så måste man köpa ett årskort. Eventuellt fåtalet lediga platser kommer säljas på nätet inför varje match men det kommer max att röra sig om 10-15 platser.

Önskar du faktura på en eller flera sittplatser så maila andre@visbyroma.se

 

Sista dagen att köpa säsongskort sittplats är onsdag 7 oktober.

 

Köp säsongskort och stötta klubben här