Klubbikonen lägger av

Efter 12 raka säsonger i klubben (den enda klubb han representerat som senior) så lägger klubbikonen och lagkaptenen Mikael Adamsson skridskorna på hyllan. Mikael har under sina 12 år i klubben varit lagkapten inte mindre än 10 år. I dessa dagar är det minst sagt sällsynt att en spelare stannar i en och samma klubb hela karriären.

Utöver en bra poängspelare så tappar vi även en ledare med stort hjärta som lett laget på så väl som utanför isen på ett föredömligt sätt. Det finns många duktiga spelare på denna nivå men det är inte alla som klarar av att höja sig när det gäller som mest, Mikael har sällan glänst i de matcher vi vunnit stort men när det har gällt som mest har han oftast varit tongivande på isen.

Under sina långa tid i kubben har ”Micke” även hunnit samla på sig en hel del klubbrekord utöver flest antal säsonger. Mikael Adamsson innehar bland annat följande rekord

Flest matcher 434 st

Flest poäng 359 st (198 mål 161 ass)

Flest mål 198 st

Flest utvisningsminuter 747 min

Visby Roma vill tacka Mikael Adamsson för goda insatser, stort klubbhjärta och vi hoppas få se dig i en annan roll i klubben vad det lider. Självklart kommer Visby Roma att tacka Mikael mer officiellt längre fram.

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ”Utöver en bra poängspelare så tappar vi även en ledare med stort hjärta som lett laget på så väl som utanför isen på ett föredömligt sätt. Det finns många duktiga spelare på denna nivå men det är inte alla som klarar av att höja sig när det gäller som mest, Mikael har sällan glänst i de matcher vi vunnit stort men när det har gällt som mest har han oftast varit tongivande på isen”, skriver Visby på sin hemsida. […]

Kommentering är stängd.