Klart för Play Off!

Dagens helt avgörande match mot Södertälje SK slutar med en skön 3-2 vinst. Vi gör vår kanske bästa match när det gäller som mest och mot ett av Hockeyettans starkaste lag! Första perioden går till SSK som bland annat tack vare två PP har mer puck i anfallszonen men ofta utan att skapa allt för mycket.

Period 2 går klart till VR som stänger ner SSK totalt samtidigt som man gör tre mål framåt. Denna period är en av de bättre som laget har spelat på mycket mycket länge. Den tredje perioden så har VR rätt bra koll på händelserna även om både hemmalaget och bortalaget skapar en del farligheter. Först när SSK gör 3-1 med fyra minuter kvar blir det lite nerv i matchen, när sedan 3-2 kommer med 19 sekunder kvar så får alla VR fans lite puls, men SSK kommer inte närmare än så och tre helt avgörande poäng landar på VR kontot och därmed är Play Off platsen säkrad.

Exakt speldagar i Play Off kommer att beslutas under morgondagen men klart är att VR börjar borta mitt i veckan och sedan spelar man hemma fredag och ev lördag eller lördag och ev söndag. Serien spelas i bäst av tre matcher och motståndet blir klart imorgon.

Biljetterna till Play Off släpps måndag kväll. Vi önskar att ni som har sittplats årskort skickar ett mail till andre@visbyroma.se för ytterligare information gällande Era platser. Övriga frågor skickas via formuläret här på hemsidan.