J20 hyllas mot Troja

Imorgon onsdag är det dags för säsongens sista grundspelsmatch då Troja kommer på besök. Vid vinst och om Mariestad förlorar borta mot KRIF så tar VR den sista platsen som innebär toppseedning i Play Off 1, i annat fall kommer VR återfinnas på den sida som blir vald och då tappa hemmafördel vid ev match tre.

Visby Romas J20 har haft en fantastisk säsong. Laget var långt ifrån favoriter i serien när säsongen startade men har via hårt slit och fint ledarskap av alla ledare gått rakt igenom Allettan och är klara för J20 Elit trots att ett par omgångar återstår av serien. Inget juniorlag har spelat så högt upp så det är ett historiskt avancemang som kommer att stärka Visby Romas fina juniorverksamhet ytterligare i framtiden.

Självklart skall laget hyllas för den fina insatsen och i den första periodpausen kommer hela laget in på isen och mottar publikens hyllningar och föreningens uppskattning. Se till att vara på plats du också för att njuta av en riktigt bra match men också för att hylla J20’s fina prestation.

Köp biljetter här

Köp webb-tv här

Stöd VR i Gräsroten

Följ oss på Instagram

Följ oss på Facebook