Hemmapremiär, nu åker vi!

På fredag inleder Visby Roma borta mot Trångsund och redan dagen efter stundar en ny tuff bortamatch mot topptippade “Real Hudiksvall”. Två tuffa matcher alltså innan det så äntligen är dags för hemmapremiär fredag 21 sep kl 19.00 mot topptippade Enköping SK. Enköping var tidigare i Östra serien men har de senaste säsongerna huserat i den Västra Hockeyettan. Nu är alltså ESK tillbaka i Östra och tippas av många att bli ett av lagen som går till Allettan.

Visby Roma har ett mycket intressant lag det kommande åren, enligt de flesta så ser laget intressanta ut än på många år även om lagbygget inte är helt klart ännu. Lagets enda träningsmatch hemma var mot Allsvenska BIK Karlskoga, Ni som var där vet vad vi talar om när vi säger att det bjöds på bra hockey mot bra motstånd. Förra året stod sig inte laget att känna igen förrän i Play Off men i år är det go time från första matchen! Laget kommer ha en del att jobba på då man spelat få träningsmatcher men farten, intensiteten och glöden skall vara där från start!

Hel truppen kommer att presenteras på instagram under dagarna fram till hemmapremiären, följa laget på instagram där vi heter visbyroma. Där kommer även spelare och ledare att lägga upp bilder under säsongen.

 

Biljetter

Nu har vi släppt biljetter till alla matcher i grundserien fram till jul. Oavsett om du vill se Hammarby, Hudiksvall, Huddinge, Enköping eller varför inte Vilda Väsby så kan du köpa din sittplats eller ståplats redan nu. Vill du se hockey riktigt billigt så köper du något av våra årskort. För en billig peng kan du sitta eller stå på samtliga lagets 20 hemmamatcher i grundserien innan jul samt i Allettan/Vårserien efter jul.

Köp biljetter här