Hedlund förlänger

Stora delar av säsongen hade han en given plats på vänsterkanten i den framgångsrika förstalinan, därför är vi glada att idag kunna meddela att Mikael Hedlund har förlängt sitt kontrakt med Visby Roma. Mikael debuterade i klubben den gångna säsongen och svarade under sitt första år för 26 poäng (13 mål 13 ass) på 39 matcher. Mikael hade likt hela laget ett starkt play off också där han svarade för 8 poäng (4 mål & 4 ass) på 7 matcher.

Mikael har inte bara bidragit med poäng den gångna säsongen, han har utvecklat spelet över hela banan och har även tagit ett stort defensivt ansvar i den offensiva miljö han oftast spelade i. Vi ser fortsatt utvecklingspotential i Mikael och hälsar han varmt välkommen tillbaka till öjn och Visby Roma. Avtalet är skrivet på ett år.

 

Mikael HedlundEliteprospects

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ”Mikael debuterade i klubben den gångna säsongen och svarade under sitt första år för 26 poäng (13 mål 13 ass) på 39 matcher. Mikael hade likt hela laget ett starkt play off också där han svarade för 8 poäng (4 mål & 4 ass) på 7 matcher”, skriver klubben på sin hemsida. […]

Kommentering är stängd.