Gotländsk talang till Visby Roma

Blott 17 år och rankad bland Sveriges 10 bästa backar i sin årskull, så beskrivs hemvändande backlöftet Jonathan Granström. Den gångna säsongen var Jonathan förstaårsjunior dvs J18 spelare, trots att sjukdom höll honom borta inför säsongen så gjorde han en stark säsong i Skellefteå AIK och fick redan första året som junior spela en hel del J20 SuperElit. Trots att Jonathan är en stor talang så är steget från juniorhockey till seniorhockey på hög nivå en bit men vi är övertygade att Jonathan med sitt spelhuvud och offensiva kvalitéer kommer växa in i kostymen fort.

Jonathan är tillsammans med Carl Jakobsson Gotlands överlägset största hockeytalanger i ”modern” tid och vi är väldigt glada att Jonathan nu väljer att flytta hem för att fortsätta sin utvecklingen i moderklubben. Jonathan har varit på en del landslagsläger men tyvärr varit en av de absolut sista som fått lämna, vi hoppas att utvecklingen i moderklubben först och främst ska leda till att han växer in i seniorspel men självklart även att han i framtiden får nya chanser att visa upp sig för landslagsledningen.

 

Jonathan Granström

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=290417

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ”Trots att Jonathan är en stor talang så är steget från juniorhockey till seniorhockey på hög nivå en bit men vi är övertygade att Jonathan med sitt spelhuvud och offensiva kvalitéer kommer växa in i kostymen fort”, skriver Visby/Roma på sin hemsida. […]

Kommentering är stängd.