Fredrik Melin till Visby Roma

Som ett led i vår framtida satsningen på juniorverksamheten så har Visby Roma glädjen att presentera Fredrik Melin som ny huvudtränare för Visby Roma J20 den kommande säsongen. Fredrik har stor erfarenhet som tränare så väl som ledare och vi är väldigt glada att klubbens juniorer nu kommer få utvecklas under Fredriks ledarskap. Fredrik kommer att sitta kvar som ordförande i Sudret HC det kommande året, både Fredrik och Visby Roma ser enbart det som positivt då föreningarna sedan ett par år tillbaka har ett tätt samarbete.

Nytt för kommande säsong är också att Lasse Persson blir junioransvarig. Även Lasse har en mångårig erfarenhet som ledare. Lasses engagemang och erfarenhet kommer vara betydelsefull i vägen framåt mot den ökade satsning föreningen emnar göra på junior och ungdomsverksamheten.

– Det är med stor tillförsikt jag ser fram emot den kommande säsongen och att få träna Visby Romas J20, juniorernas utveckling är av stor vikt för individen så väl som Visby Romas A-lag. Men en bra juniorverksamhet i Visby Roma bidrar även till att Sudret HC får bra spelare till sitt representationslag. Kort och gott är uppdraget av stor vikt för hela hockeygotland. /Fredrik Melin