Välgörenhetsmatch på fredag!

Fredag den 3 februari spelar Visby Roma säsongens viktigaste match. Skövde kommer på besök och utöver att det blir säsongens viktigaste match sportsligt i jakten på en slutspelsplats och kval uppåt mot Hockeyallsvenskan så är det också äntligen dags för en välgörenhetsmatch! Visby Roma har tillsammans med våra fantastiska partners genom åren spelat in långt över en miljon kronor till välgörande ändamål. De första åren gick pengarna till barncancerfonden medan de sista åren varit ett lokalt engagemang med barnavdelningen på Visby Lasarett.

På grund av pandemin så har inte matchen som bygger på konceptet desto mer folk på läktaren desto mer inspelade pengar inte kunnat genomföras. Kommande fredag är det så äntligen möjligt igen, Visby Roma har årligen kunnat skänka minst 100 000 kr årligen till barnavdelningen på visby lasarett, utöver det går även mindre pengar till andra välgörande ändamål. Sista åren har bland annat kvinnojouren Amanda fått ett bidrag, down syndrom läger för ungdomar samt idrottande barn i familjer med en tuff ekonomisk situation har fått lite stöttning.

Vi hoppas att just du hjälper oss att sprida budskapet, att just du tar med familj, släkt och vänner och går på matchen. Det är fri entré (ståplats) och desto fler vi blir på läktaren desto mer inspelade pengar blir det. Så bara genom att gå på matchen stöttar du gotländsk idrott och Visby Romas CSR arbete.

Har du ett företag eller på annat sätt vill bidra till matchen eller kanske bli partner till Visby Roma, tag kontakt med Johan Andersson johan@visbyroma.se hos oss så ringer han upp och berättar mer. Vi ses på fredag