Förlust mot Enköping

Seriepremiären borta mot Enköping slutade i en 3-1 förlust. En ojämn insats låg till grund för förlusten, första perioden var okej från vår sida medan den andra var en riktigt svag insats. Sista perioden pressades Enköping stundtals rätt hårt och här kunde både en reducering och kvittering ha kommit men sett över hela matchen så vinner Enköping rättvist. Inte bara försluten sved utan dessutom blev Samu Markula skadad, med Samu borta ett tag så saknas fyra ordinarie forwards från den tilltänkta truppen. Truppnyheter kommer under veckan.

Nu på onsdag (6 okt) är sista dagen att köpa årskort sittplats, efter det släpper vi lösa biljetter som man kan köpa match för match. Säsongskort ståplats kommer fortsatt vara möjligt att köpa någon vecka till.

På fredag är det äntligen dags för hemmapremiär då vi välkomnar Segeltorp till Visby Ishall. Premiären bjuder även fri entré så ta med släkt vänner och kom ut till hallen och stötta laget. Förra säsongen var utan publik och också den i särklass sämsta poängmässigt på hemmaplan för Visby Roma. Laget tog över säsongen lika mycket poäng som tidigare, laget gick långt i slutspelet, men poängen på hemmaplan uteblev i stor utsträckning. Slutsatsen är enkel, Ni på läktaren betyder massor och gör en stor skillnad.

Vi ses på fredag!