Eric Winbergh till Visby Roma

Visby Roma är glada att kunna tillkännage att forwarden Eric Winbergh idag har signerat ett kontrakt med Visby Roma för säsongen 2019/2020. Erik är en speedig och skridskostark forward som utöver hårt jobb alltid bidrar med en hel del poäng. Erik är skolad i Leksands juniorverksamhet och har som senior mest representerat Hammarby. Säsongen 2018/2019 svarade Eric för fina 33 poäng (18 mål 15 ass) på 36 matcher i Hammarbys tröja.

Nu närmast kommer Eric från Väsby där han inledde säsongen, Eric trivdes bra i Väsby som förening men av sociala skäl och längtan efter mindre pendling mellan arbete, bostad och träning så har Eric ända sedan han lämnade Leksand saknat småstadslivet. Vi är glada att Eric ville till just Visby och vi vill samtidigt tacka Väsby för ett gott samarbete med att lösa övergången.

Eric anländer till Visby idag kl 15.00 och debuterar direkt ikväll mot Huddinge. Eric kommer bära tröja 91, varmt välkommen till Visby Roma Eric Winbergh.

Eric WinberghEliteprospects

Köp biljetter Visby Roma vs Huddinge 

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ”Eric trivdes bra i Väsby som förening men av sociala skäl och längtan efter mindre pendling mellan arbete, bostad och träning så har Eric ända sedan han lämnade Leksand saknat småstadslivet.” skriver Visby/Roma på sin hemsida. […]

Kommentering är stängd.