En av varje i helgen

Fredagens starka hemmavinst mot Åkers med 6-2 följdes tyvärr upp med säsongens första förlust idag borta mot Vallentuna, förlust 4-3.  Vi startar med fredagens match där vi var det bättre laget matchen igenom, men ledningen efter första perioden med 3-0 var i överkant. Åkers hade skapat ett par kvalificerade lägen de också så en ledning visst men tre mål var i överkant. Den andra perioden vinner vi skotten stort men vi är inte lika effektiva som i den första perioden. Åkers är egentligen aldrig nära att komma ikapp målmässigt men det är en bra match mellan två bra lag.

Söndagens match mot Vallentuna slutade 4-3 och därmed var säsongens första förlust ett faktum. Vallentuna är inget dåligt lag som man bara åker och hämtar poäng av, så när vi inte har rätt inställning och tar många onödiga utvisningar så blir det heller inga poäng med hem. Till helgen stundar en riktigt tuff utmaning, först Huddinge hemma på fredag och sedan avresa lördag morgon för att möta Hudiksvall borta nästa söndag. Men en sak i taget så välkommen på fredag mot Huddinge.