Efterlängtad biljettinfo!!

Idag har regeringen (nästan) givit ett förtydligande vad gäller publik på sport och kulturevenemang den närmaste tiden. Visby Roma har inte velat gå ut med information tidigare för allting har hängt i luften och vi vet hur svårt det är med information, att dessutom måsta korrigera information är inte bra. Vi kan här inte heller ge 100% tydlig och rak information men vi har iaf nått en punkt där vi både har viss information och också måste lämna lite besked med tanke på att säsongen startar nu på fredag 2 okt kl 19.00 hemma mot topptippade Vallentuna.

Först vill vi tacka Er alla som är samarbetspartner till Visby Roma och alla Ni som valt att förlänga Era årskort. Det stundar en väldigt intressant säsong sportsligt men också en oerhört prövande säsong ekonomiskt även för oss klubbar som går in i säsongen med ett positivt eget kapital. Ni som känner till något företag Ni tror skulle kunna vara en potentiell ny samarbetspartner till Visby Roma, tveka inte att maila oss på andre@visbyroma.se så tar vi kontakt med det företaget helt förutsättningslöst och anonymt om Ni vill.

Vidare vädjar vi till Er att stötta föreningen genom att köpa årskort, kan Ni inte själva gå på alla matcher så kanske ni har någon släkt eller bekant som vill gå, korten är ej personliga. Slutligen innan vi går in på biljettinformationen så vill vi vädja om Er förståelse, första 2-3 hemmamatcherna kommer endast spelas med 50 åskådare. Hur än gärna vi vill så kan vi inte släppa in alla som egentligen har rätt att gå, efter dessa matcher så garanterar klubben att alla med årskort kommer kunna se alla hemmamatcher hela säsongen om inte regeringen drar åt åskådarantalet igen.

Biljettinfo
Ni som redan förlängt Era sittplatser behöver inte göra någonting, ni kommer utöver detta mail få ett separat mail imorgon onsdag rörande de första två tre matcherna. Ni samarbetspartners kommer också få ett separat mail imorgon onsdag rörande de två tre första matcherna. För Er som inte köpt biljetter men gärna vill se säsongens matcher har två alternativ.

Med våra prisvärda årskort så kan du från imorgon onsdag kl 18.00 köpa en sittplats för hela säsongen. Sittplatsen gäller från att restriktionerna lättar dvs 15 oktober, den plats Ni köper har Ni från den dag som restriktionerna eventuellt hävs, fram till dess så får alla med ett årskort en kod inför varje match där ni bokar  valfri sittplats i ishallen. Jag upprepar, den stol som ni köper på länken nedan ger er garnaterad entré till samtliga matcher (ej ev play off) efter 15 oktober men fram tills restriktionerna ev tas bort så får alla oavsett vilken stol man köpt en kod där alla har samma rätt att boka lediga stolar inför varje match. Årskort sittplats börjar säljas imorgon onsdag kl 18.00 och kan köpas  till och med tisdag 6 oktober. Vill Ni vara garanterad att kunna gå på hockey så är det årskort sittplats som vi rekommenderar att Ni köper, önskar Ni faktura på köpet som företagare så går det att ordna genom att maila biljett@visbyroma.se

Alternativ två är att i det fall inte alla platser säljs som årskort och till samarbetspartners så kommer ett kraftigt begränsat antal sittplatser att säljas inför varje match. Årskorten har man möjlighet att köpa under perioden 30 sep – 6 oktober. Efter det kommer eventuellt kvarvarande biljetter att säljas till enstaka matcher

Från imorgon onsdag kl 18.00:  Garantera din plats till säsongens matcher köp årskort sittplats här