Christian Hägg till VR

Visby Roma har idag glädjen att presentera ytterligare ett intressant förvärv, denna gång handlar det om en poängstark forward som har bra fart på rören men även kan vara jobbig att möta. Christian Hägg -93 har de senaste säsongerna tillhört en av Mariestads mer tongivande spelare. Christian spenderade juniortiden i Djurgården och Västerås där han även han fick känna på lite Allsvenskt spel.

 

Vår övertygelse är att Christian kommer bidra både med med energi och poäng i Visby Roma. Truppen börjar nu ta form och fler pusselbitar kommer att falla på plats under den kommande veckan.

 

Christian Hägg

https://www.eliteprospects.com/player/16826/christian-hagg

 

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ”En poängstark forward som har bra fart på rören men även kan vara jobbig att möta. Christian Hägg -93 har de senaste säsongerna tillhört en av Mariestads mer tongivande spelare. Christian spenderade juniortiden i Djurgården och Västerås där han även han fick känna på lite Allsvenskt spel. Vår övertygelse är att Christian kommer bidra både med energi och poäng i Visby Roma”, skriver Visby/Roma på sin hemsida. […]

Kommentering är stängd.