Backtalang klar för VR

Visby Roma har gjort klart med backen Tomislav Lovric från Modos J20 SuperElit. Tomislav är en back med stor potential som även varit med en del med A-laget och därigenom känt på spel i Hockeyallsvenskan. ”Tomo” har varit en av de tongivande backarna i det ytterst talangfulla kullarna som Modo har för tillfället i sina juniorer. Tex har ”Tomo” varit med och vunnit SM-Guld både på J18 och så sent som i april bärgades även SM-Guld för J20.

”Tomo” har under sina juniorår haft 3-4 landslags/draftade backar före sig så i en mördande konkurrens har han hävdat sig bra och dessutom tagit olika kaptensroller i juniorlagen. Som spelare är ”Tomo” en bra tvåvägs back som spelar klokt och aldrig sätter sig i trånga situationer. ”Tomo” är en duktig skridskoåkare och har en offensiv uppsida som inte riktigt kommit till sin rätt i den konkurrens som rådigt.

Det är med stor tillförsikt som vi välkomnar Tomislav till Visby Roma och vi räknar med att han kommer stärka vår backbesättning från dag ett trots sin unga ålder.

 

Tomislav Lovric på Eliteprospects