Allsvensk forward till Visby Roma

Visby Roma har gjort klart med en spännande forward från Västervik / Färjestad J20.  Mikael Hedlund som den gångna säsongen tillhörde Allsvenska Västervik trots att han ännu var junior, Mikael inledde säsongen urstarkt och låg i den absoluta poängtoppen under försäsongen. Mikael offensiva egenskapar håller bra Allsvensk klass vilket intygas av alla flertalet tidigare tränare, men för att få spela i en producerande femma i Allsvenskan behöver man även vara stark defensivt och där har den unga forwarden förbättringspotential.

Mikael drabbades av sjukdom runt jul och var sedan borta någon månad innan han kunde återvända till spel, han avslutade då säsongen i Färjestad J20 då han ännu var junior den gångna säsongen.

Vi är övertygade om att Mikael är en spelare som kommer att leda Visby Romas offensiv kommande vinter,  inte minst i powerplay. Mikael kommer få fortsätta utveckla sin offensiva spets samtidigt som coacherna Hans ”Säcken” Särkijärvi och Ken Eddy kommer jobba vidare med spelet över hela banan för att göra Mikael än mer komplett som spelare.  Avtalet är skrivet på ett år

Västervik Tidning och Mikael Hedlund

Mikael Hedlund på Eliteprospects