Visby Roma instiftar fest och nytt pris

Visby Roma instiftar med start i år ett eget hockeypris! Priset kommer att delas ut på en Hockeygala som hålls på Wisby Strand fredag 19 maj. Eller gala är fel ord, vi kallar den rätt och slätt för Hockeyfesten. Gästerna kommer att bjudas på god mat och en trevlig kväll innehållande auktion, prisutdelning och underhållning.

Festen vänder sig till Visby Romas samarbetspartners och samtliga spelare i A-laget och alla ledare i organisationen. Vad som även är glädjande är att Visby Roma Ungdom och Gotlands Ishockeyförbund deltar på festen. De kommer även att dela ut var sitt pris i form av Sten Rohnström minnespris (Gotlands Ishockeyförbund) och årets ungdomsledare (Visby Roma Ungdom)

Visby Romas MVP pris kommer årligen att gå till den spelaren som på ett förtjänstfullt sätt bidragit till Visby Romas framgångar både på och utanför isen. Premiäråret blir det bara ett prestigefyllt pris men Visby Roma utesluter inte att det redan nästa år kommer att delas ut fler priser.

Auktionen, Visby Romas fantastiska samarbetspartners har skänkt resor, upplevelser, presentkort, nöjen mm som kommer att auktioneras ut under kvällen.

Visby Roma räknar med en trevlig happening och ca 250 festdeltagare. Ett eventuellt fåtal kvarvarande biljetter kommer finnas tillgängliga att köpa för “allmänheten” från söndag.