Rachidi förlänger

Silly season är i full gång och Visby Roma står bättre positionerad än någonsin med 10 spelare på kontrakt som sträcker sig ett eller två år till. Först ut att förlänga sitt kontrakt inför den kommande säsongen är backen Adam Rachidi. Adam kom till VR inför den gångna säsongen och har haft en bra utveckling även om slutet av säsongen grusades lite av olika skador.

Det är ingen hemlighet att Visby Roma tror på kontinuitet och målsättningen är att behålla stora delar av truppen och bara “handplocka” ett par spelare som har den kompetens som vi upplever att vi saknar eller behöver förstärka. Stort klubbhjärta och hög lagmoral är otroligt viktigt för att nå framgång och det tror vi att man bäst uppnår genom att låta en någorlunda intakt grupp jobba tillsammans under ett par år mot ett gemensamt uppsatt mål.

Avtalet mellan Adam Rachidi och klubben är skrivet på 1+1 år.

Lagbygget inför 2016/2017

Mv

Backar
Adam Rachidi 17/18
Johan Eriksson 17/18
Lukas Renlund 16/17

Forwards
Adam Eriksson 17/18
Mikael Adamsson 17/18
Oskar Lundberg 17/18
Andreas Gröndahl 17/18
Jonathan Stuxberg 17/18
Emil Wahlberg 16/17 (plus år)
Jonathan Johansson 16/17
Tim Athley 16/17

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ”Det är ingen hemlighet att Visby Roma tror på kontinuitet och målsättningen är att behålla stora delar av truppen och bara ”handplocka” ett par spelare som har den kompetens som vi upplever att vi saknar eller behöver förstärka. Stort klubbhjärta och hög lagmoral är otroligt viktigt för att nå framgång och det tror vi att man bäst uppnår genom att låta en någorlunda intakt grupp jobba tillsammans under ett par år mot ett gemensamt uppsatt mål”, skriver Visby på sin hemsida. […]

Kommentering är stängd.