Close but no cigar

Ja så kan man sammanfatta de två senaste matcherna i kvalserien. Matchen hemma mot Huddinge var precis som vanligt oerhört tuff, tät och jämn. Matchen kunde slutat 2-1, 2-2 eller som den faktiskt gjorde 1-2. Även gårdagens match grinade oss i ansiktet. KIK inleder bäst och leder välförtjänt med 2-0 innan vi kommer in i matchen och gör två snabba mål. Direkt vi kvitterar så gör tyvärr KIK 3-2 och samma mönster upprepar tyvärr sig en gång till, så fort vi kvitterar till 3-3 så tar återigen KIK ledningen. Man krigar sig till marginalerna på sin sida så klart, men vi har haft ovanligt många psykologiskt tunga mål emot oss under de tre första matcherna.

Vi har ytterligare en bortamatch i veckan innan vi får vända hem till Visby för matcher igen. Vi inleder med tre av de fyra första matcherna på bortaplan vilket självklart medför att vi har en mer gynnsam andra halva av serien. Precis som i Allettan handlar det om att vinna sina hemmamatcher, lyckas man med det så kommer man i allra högsta grad vara med i racet runt strecket. Nu tappade vi en hemma mot Huddinge men vi har inga andra avsikter än att stjäla tillbaka dessa poäng i någon av de kvarvarande bortamatcherna.

Nu ska vi först möte Västerås bort imorgon tisdag men sen ser vi fram emot att ta emot Södertälje SK hemma i Visby på lördag kl 16.00. Biljetter till matchen kan ni köpa nedan.

Köp biljetter här