Brandhammar till Visby Roma

SHL-mertiterade backen Anton Brandhammar har signerat ett avtal med Visby Roma inför den kommande säsongen. Anton är fostrad i Färjestad BK där han även säsongen 2016/2017 spelade 21 matcher för A-laget i SHL. Den gångna säsongen representerade Anton Västerås där han i stenhård konkurrens fick en liten mindre roll vilket också medförde lite färre poäng än förväntat.

Visby Roma hade intresse för Anton redan inför den gångna säsongen men då föll valet alltså på Västerås vilket innebar att Anton fick vara delaktig på resan som bar hela vägen tillbaka till Allsvenskan. Anton är en duktig back med offensiva kvalitéer, hans fina juniorår i Färjestad vittnar inte minst om det. Vi tror och hoppas att Anton kommer bli en stor tillgång inte minst offensivt den kommande säsongen.

 

Anton Brandhammar

https://www.eliteprospects.com/player/212671/anton-brandhammar

 

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ”Anton är en duktig back med offensiva kvalitéer, hans fina juniorår i Färjestad vittnar inte minst om det. Vi tror och hoppas att Anton kommer bli en stor tillgång inte minst offensivt den kommande säsongen”, skriver Visby/Roma på sin hemsida. […]

Kommentering är stängd.