Två nya vinster för J20

I helgen tog J20 sin tredje raka seger och är därmed fortsatt obesegrade i Div 1 östra A. Det blev två jämna tillställningar där Visby Roma visade bra moral och i slutändan kunde vinna med uddamålet i båda matcherna. Nästa match för J20 spelas kommande lördag (21/10) mot Väsby i Visby ishall.

Matchfakta:

Ekerö Ik J20 – Visby/Roma HK J20

2-3 (2-0,0-1,0-2), Skott 30-42, Utv,min: 14-14
Målskyttar/Ass VR:
1-2 Oskar Weström ( V. Lindström).
2-2 Oskar Weström ( V.Lindström, B.Pakozdi)
2-3 Viktor Greveback ( O.Weström)

Målvakt: Rasmus Lundgren, Räddningsprocent: 93,33%

Bålsta J20 – Visby/Roma HK J20

4-5 OT (3-2,0-1,1-1), Skott:29-45,Utv,min: 18-16

Målskyttar/Ass VR:
0-1 Oskar Weström ( L.Lundberg)
0-2 Leonard Broström (O.Weström)
3-3 Linus Dahlberg (L.Broström)
3-4 Balint Pakozdi (L.Dahlberg, L.Broström)
4-5 (Overtime) Joel Melin ( L.Broström, L.Dahlberg)

Målvakt: Casper Christiansson, Räddningsprocent: 85,19%

Webb-tv mot Valbo

Gårdagens match mot ditintills obesegrade Tyresö Hanviken var lagets bästa sätt över 60 minuter. Hårt jobb över hela banan och ”Roma” surrade stundtals  som bålgetingar i Tyresö Hanvikens zon. Matchen slutade tillslut 8-1

Redan i eftermiddag är det dags för spelarna att stå startklara uppe i Norrland och närmare bestämt Valbo. Matchen kan ni köpa på webb-tv på länken nedan.

https://play.staylive.se/valbohockey/l/4260

Målrik premiärvinst för J20

Under lördagen inledde J20 seriespelet i div 1 östra i Visby ishall. Det blev minst sagt en målrik historia till hemmalagets favör, vinst med hela 21-1.

Matchfakta: 21-1 (5-0,7-0,9-1), Skott: 71-14, Utv,min: 4-32

Målskyttar VR: Leonard Broström 5, Viktor Greveback 3, Viktor Lindström 2, Felix Knutas 2, William Weström 2, Linus Dahlberg 1, Lucas Hederstedt 1, Anton Mattsson 1, Joel Melin 1, Alfons Nilsson 1, Oskar Weström 1, Oskar Holgersson 1.

Målvakt VR: Rasmus Lundgren, Räddningsprocent: 92,86%

VR vann men det kostade på

Tre viktiga poäng in på kontot inför spelledigheten. Men det kostade på för Visby Roma, som fick kanske både en och två spelare till upp på skadelistan. Efter sina två viktiga mål, det första redan efter 25 sekunder, lämnade Nick Hedemyr isen i andra perioden sedan han varit med och grundlagt 4–2-segern.

Läs mer på Helagotland.se

VR satte stopp för förlustsviten

Visby Roma är tillbaka som vinnare. Detta efter en stark tredje period och Markus Kinisjärvi. Nyförvärvet som kom från Sundsvall för att ersätta Andreas Gröndahl visade vilken klass han håller. Med två mål och två målgivande passningar blev han Visby Romas stora segerregissör.

– Det är alltid roligt att göra mål och poäng, men det som betyder något är att det lossnar för laget, säger matchhjälten.

Läs mer på Helagotland.se

Webb-tv mot Huddinge

Ikväll väntar ett toppmöte mot tippade seriesegrarna Huddinge IK. Tyvärr dras Visby Roma fortsatt med skador och hela tre till fyra forwards kommer missa kvällens möte, Emil Wahlberg, Oskar Lundberg och Einar Engström och eventuellt även Erik Broman tvingas alla avstå på grund av olika skador. Som vanligt kan vi förvänta oss en fartfylld och underhållande match som alltid när dessa lag möts. Biljetter till matchen köper du nedan, match sänds även via webb-tv.

Webb-tv: https://play.staylive.se/visbyroma/l/4046

Biljetter: www.visbyroma.se/biljetter

Visby Roma obesegrat i Hockeyettan

Visby Roma kammade hem sin tredje raka seger i Hockeyettan efter 4–2 hemma mot Wings Arlanda. Visby Roma letar fortfarande efter spelet från förra säsongen, men trots det så har man tre raka segrar i serien. – Jag tycker vi var det bättre laget, men visst saknas det ännu lite, vi vet vad vi ska jobba på, säger Mikael Adamsson, Visby Roma.

Läs mer på Helagotland.se

Allsvensk forward till Visby Roma

Idag anländer ytterligare ett högintressant nyförvärv till Gotland och Visby Roma. Denna gång handlar det om Erik Broman som lånas ut från Allsvenska Almtuna. Erik är en stor stark forward med väldigt bra spelsinne och bra skridskoåkning. Erik är fostrad i Brynäs och spelade den gångna säsongen 18 matcher för Brynäs i SHL.

Vi är glada för att knyta Erik till oss och tackar samtidigt Almtuna för en god dialog.

Erik Broman

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=212327

Almtunas reportage om Erik

http://www.almtuna.com/artikel/4ouraj2zp-1bc61/

JuniorSponsor

Blanketten till Junior-Sponsor

Biljetter släppta för hela hösten

Bara två dagar kvar till premiären!! Nu kan du köpa biljetter till fredagens drabbning mot Nacka i Biljettkiosken. Du kan fortsatt köpa årskort ståplats till väldigt förmånligt pris, utöver det är nu biljetterna släppta till samtliga höstens matcher som tex Hammarby, Huddinge, Hudiksvall, Väsby mfl.

Köp biljetter här http://www.visbyroma.se/biljetter/

Upptaktsträff: De vinner Hockeyettan

Huddinge är storfavorit, Hudiksvall främsta utmanaren.– Vi ska utmana dom om den där platsen, säger Mike Beharrell, tränare i Visby Roma på tisdagens upptaktsträff.  Samtliga tränare i Hockeyettan Östra tippar Huddinge som vinnare av grundserien.

– De var överlägsna redan i fjol, säger Lars Lövblom, tränare i Hudiksvall som fick sparken i april men återanställdes en månad senare.

Läs mer på Helagotland

Målskytt till Visby Roma

Den notoriska målskytten Nick Hedemyr är klar för Visby Roma. Även Nick kommer närmast från Haninge och har varit ett jagat villebråd sedan beskedet om degradering kom. Nick gjorde hela 23 mål (totalt 38 poäng) den gångna säsongen. Nick är en mycket seriös och målinriktad spelare som satsar mer än helhjärtat på att fortsätta sin utveckling och vi är så klart glada att Nick väljer Visby Roma bland alla hugade intressenter.

– Visby Roma är en absolut toppklubb som jag spelat mot många gånger, jag gillar sättet Visby spelar på och jag tror det kommer passa mig perfekt. Detta i kombination med att jag tidigare haft Mike Beharrell och vet vilken bra tränare han är gjorde att valet föll på Visby Roma säger Nick

Nick Hedemyr
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=67154

Ny back till VR

Idag har Visby Roma gjort klart med en backförstärkning i form av Erik Palm som närmast kommer från degraderade Haninge. Erik hade en strålande utveckling den gångna säsongen och var enligt vår mening Haninges kanske bästa back i Allettan. Erik är en stabil tvåvägsback som är van att spela i alla spelformer.

Vår förhoppning är att Erik ska kunna spela premiären mot Nacka på fredag men det är helt avhängt på hur snabbt han kan sluta sitt arbete.

Varmt välkommen till Visby Roma Erik Palm

Erik Palm

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=142250

Hedin klar och Emrik förlänger

Gustav Hedin som varit på try-out ett tag har nu erbjudits kontrakt med Visby Roma över kommande säsong. Gustav lämnade Gotland för studier den gångna säsongen samtidigt som han hade en stark säsong i Hallstahammar som spelar i division 2. Gustav producerade 34 poäng (18 mål 16 assist) på 27 matcher. Vi hälsar Gustav välkommen tillbaka till Visby Roma.

Visby Roma är samtidigt överens med Emrik Larsson om att förlänga hans tid i klubben ytterligare. Emrik kommer till att börja med vara med laget till 16 oktober. Tidsmässiga aspekter utanför ishockeyn måste fungera för att vi ska hitta en lösning för resterande del av säsongen.

Vi ber att få återkomma i närtid, kanske med någon spännande nyhet.

Seriepremiär på fredag

Som ni säkert har läst så fick Haninge Anchors nej på sin överklagan och beviljas därmed inte någon licens för spel i Hockeyettan säsongen 2017/2018 utan degraderas till division 2. På tur att ta Haninges plats står anrika Nacka HC som spelat i Hockeyettan i massor av år men i fjol åkte ur, nu tar de över Haninges plats och även om det inte är bekräftat ännu så utgår vi ifrån att de även tar över Haninges spelschema vilket innebär att Nacka blir vår premiärmotståndare på fredag.

Två nya träningsmatcher för J20 i helgen

J20 laget spelar två träningsmatcher i helgen, idag lördag kl 14.30, samt i morgon söndag 10/9 kl 10.00. För motståndet står Nynäshamn HC som kommande säsong kommer att spela i J20 Elit. En riktigt bra värdemätare för våra juniorer.

Välkomna!

Forward från Belgien ansluter till VR Hockey Academy

VR Hockey Academy fortsätter att fylla på med utländska spelare som väljer att kombinera studier med spel i Visby Roma´s J20 samt J18 lag. Denna gång hämtas en intressant forward från Belgien, 17-årige Senne Bakelants, forward, senast i den Belgiske klubben ColdPlay Sharks. Välkommen till Gotland och Visby Roma Hockey Senne!

William lämnar Emrik kommer in

William Garpenlöv lämnar Gotland redan efter ett par dagar på ön, det är personliga skäl som ligger bakom beslutet som togs i samförstånd med sportchef André Lundholm igår lördag. William kände direkt vid ankomsten att det kändes fel att lämna närheten till familjen. William har redan åkt hem till Stockholm och Visby Roma tackar för den korta tiden och önskar även William lycka till i den fortsatta hockeykarriären.

Emrik Larsson kommer att kliva in och träna med VR iaf de närmaste tre veckorna, vi är glada att Emrik kliver in och håller uppe nivån på träningarna. Visby Roma har sedan tidigare kommunicerat att man är på jakt efter en till två backar och även någon forward ytterligare. Klubben har dock en stor tilltro till den befintliga truppen så väl de etablerade spelarna som de unga egna produkterna som verkligen visade framfötterna i helgen.

Köp ditt årskort

Nu har årskorten släppts för säsongen. Köp din fasta sittplats till säsongens samtliga hemmamatcher från 60 kr/match eller ståplats för 49 kr/match.  Köper du ditt årskort innan helgen så får du dessutom fri entre till helgens båda träningsmatcher mot Enköping. Klicka på länken nedan för att komma till Biljettkiosken

Köp årskort här

BILJETTSLÄPP Ikväll ons kl 20.00

Ikväll släpps säsongsbiljetterna sittplats & ståplats för den kommande säsongen. Passa på att köpa ditt årskort och spara pengar. Köper du årskortet innan helgen så får du även se helgens träningsmatcher mot Enköping gratis. Årskorten köper du på länken nedan.

Köp ditt årskort här (Från 20.00 ikväll onsdag 23/8)

http://www.visbyroma.se/biljetter/

Populärt i webbshopen

Visby Roma på Facebook

Tabellen

© Copyright - Visby Roma Hockey